لباس رسمی ارکسترها ( سمفونیک تهران و ملی ایران)
زیبایی در ذات آدمی نهادینه است و هنر، آتشفشان این گداخت درونی است. هنر زمان و مکان نمیشناسد و جاودان و بیکران میماند. از آنجایی که هاکوپیان با زیبایی و خلق آن همواره در هنر، حضور و بروز پر رنگ دارد، موسیقی فاخر را نیز میستاید و از آن حمایت میکند.موسیقی فاخر فارغ از نوع آن، کیفیت زندگی را ارتقا میبخشد و هم از آن رو شایسته توجه و حمایت است.

شرکت هاکوپیان بر اساس یک سنت پنجاه ساله، حامی هنر فاخر و به ویژه موسیقی است. از آنجایی که بخش عمدهای از موسیقی ارکسترال کشور توسط بنیاد رودکی با دراختیار داشتن دو ارکستر سمفونیک تهران و ارکستر ملی ایران پیش میرود، شرکت هاکوپیان، حمایت از بنیاد رودکی را به عنوان متولی ارکسترهای سمفونیک تهران و ارکستر ملی ایران در دستور کار قرار داد و به همین منظور تفاهمنامه همکاری با بنیاد رودکی منعقد گردید.

لباسهای رسمی ارکسترها ( سمفونیک تهران و ملی ایران) توسط طراح ارشد شرکت هاکوپیان طراحی و اجرا گردید.

هاکوپیان با ارکستر سمفونیک تهران از 52 تا 97
بیش از هفت دهه از تاسیس ارکستر سمفونیک تهران میگذرد و در خلال این مدت با فراز و فرودهای بسیاری همراه بوده است، اما همواره نقش درخشان خود در تقویت و توسعه موسیقی ارکسترال کشور را ، حفظ و بهبود بخشیده است. ارکستر سمفونیک تهران رهبران ارکستر بسیاری را تجربه کرده است که نخستین آن غلامحسین مینباشیان است با اجرای سال 1313 در سالن سینما هما به مناسبت جشن هزاره فردوسی و آخرین آن شهرداد روحانی که از سال 1395 رهبری این ارکستر را بر عهده دارد.

هاکوپیان و ارکستر ملی ایران
ارکستر ملی ایران بیست سال قبل توسط فرهاد فخرالدینی پایهگذاری شد و با اجرای محمدرضا شجریان و رهبری فخرالدینی در باغ موزه چهلستون اصفهان در همان سال، نخستین اجرای خود را تجربه کرد. پس از یازده سال دوری فخرالدینی از ارکستر، این مسئولیت در دوره کوتاهی به بردیا کیارس رسید و هماکنون فریدون شهبازیان، رهبری این ارکستر را بر عهده دارد.

از آنجایی که این ارکستر، درگیر موسیقی ملی ایران و سازهای ایرانی است، هاکوپیان ضمن طراحی و اجرای لباس رسمی این ارکستر، مجال حضور و اجرای آن را به همراه ارکستر سمفونیک تهران در جام جهانی روسیه برای اجرای سرود تیم ملی ایران را فراهم آورد.

هاکوپیان با حمایت از ارکسترهای ایران برای حضور در جام جهانی روسیه به شکل اختصاصی، امکان اجرای سرود تیم ملی و قطعات دیگری را برای این ارکسترها در سه شهر مسکو، سنپترزبورگ و کازان فراهم آورد. بسیاری از علاقهمندان موسیقی ایرانی و غیرایرانی در این سه شهر به تماشای نشانههای هنر و فرهنگ ایرانی نشستند.
